Dagens låt!

Filip Winther aka Grey Coin ft. Zak Troy - Vart är du nu? 

Sjukt fin och rörande låt om du frågar mig, därför blir detta dagens låt! Jätteduktig rappare. Om du gillar det så får du väldigt gärna gilla hans fanpage på facebook: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/FilipWintherGC :-).


/L


Tack till..

.. Madeleine! Som hjälpte mig lite grann med bloggen! Tycker ni borde ta och checka in hennes blogg, jättebra!

sjuk..


kopierad lol cam-bild.

tjoflöjt !
Sjuk chey här. Bihålsinflamation i guess. Fast känner mig klart mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse, så tror jag drar till skolan imorgon. :)
<-- min medicin btw. Skivan rekommenderas starkt för alla sjuklingar!

Hoppas ni mår bra! Puss. x

Det är vid just sådana här tillfällen jag verkligen skulle haä ett stort behov av en iPhone...

Tyvärr så finns inte blogg.se -appen för anroid( jag har en anroid) , så jag öppnar den i webbläsaren istället!(y) går rätt så bra det med. ;)... Aja, har typ panik, ångest, osvosvosv.. varför måste helgen gå så himla fort!? Hinner knappt med att göra något av det jag planerar! • Varit på IDOL-tunéeringen i Gävle. • Hälsat på mormor och morfar. • Fixat rummet. • Fotograferat. • Kollat in ny kamera. • Sovit ut. ...nep. •Pluggat. ...yep. Aja, det är ju en dag imorgon också! Ska passa på att sova nu och se om jag får någonting gjort i imorgon.. ha det gött! :-) /L

Ny blogg, yeah.

Ah, hej. Även fast jag har haft en massa bloggar så har jag typ legat såhäääär lågt med bloggandet. Ska börja ta bloggandet på allvar nu.. tror jag. Mja.. vad ska man säga? Mina första inlägg brukar vara ganska tröga och ointressanta. Men whatever, förhoppningsvis blir inte alla det! Haha. Har seriöst ingen aning om vad jag ska säga atm, ville bara göra ett ''första inlägg''. HAHAHA! Aja, vi hörs!

/L

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0